Contact
Service = snel ter plaatse en snelle herstelling, voor een langdurig resultaat !

F&B bvba voor plaatsing, automatisering of herstelling van uw rolluik in Antwerpen. Elke herstelling, elk type rolluik, en overal !

U heeft stormschade, deuken of een inbraakpoging overleefd, maar uw rolluiken niet? Of was u de bloempot op de vensterbank vergeten toen u de rolluiken neerliet? Geen probleem want de hersteldienst van F&B bvba is snel ter plaatse om de rolluiken vakkundig te herstellen.

Binnen de kortst mogelijke tijd komen we in heel België ter plaatse om de schade te analyseren en de problemen te verhelpen. Met een professionele vakman bent u namelijk zeker dat de herstelling duurzaam is en uw rolluiken weer voor lange tijd optimaal zullen functioneren.

Maar ook automatisatie van bestaande rolluiken wordt door onze hersteldienst dagelijks toegepast. In slechts 2 dagen tijd zorgen we ervoor dat u de rolluiken niet meer manueel hoeft op te trekken of neer te laten. Een draai aan de knop of een druk op de afstandsbediening volstaan om deze elektrische rolluiken te bedienen. En uiteraard behoren ook de eventuele herstellingen aan deze geautomatiseerde rolluiken of hun bediening tot ons takenpakket.

Wil u helemaal zeker zijn van een permanente service en onderhoud van uw rolluiken, dan kan u bij F&B bvba ook kiezen voor een onderhoudscontract. Met deze driejaarlijkse contracten geniet u altijd van onze supersnelle service maar ook van een extra 15% korting op alle materialen die gebruikt worden bij eventuele herstellingen.

Bij klanten die geopteerd hebben voor zo’n onderhoudscontract worden bovendien de rolluiken, maar ook de bijhorende omkastingen 1 keer per jaar gratis grondig gereinigd. Zeker voor onze professionele klanten is een onderhoudscontract een beslissing om te overwegen om de bedrijfszekerheid en continuïteit van de rolluiken te verzekeren.

1 telefoontje volstaat voor een herstelling van uw rolluik. Antwerpen, Limburg,…  eender waar in België kan u onze ervaren techniekers inroepen om schade of defect van elk type rolluik te verhelpen.

De rolluikhersteldienst van F&B bvba is snel ter plaatse voor een snelle reparatie. Aarzel dus niet en laat uw rolluiken meteen herstellen voor de schade erger wordt. Contacteer ons nu!

Nog een troef: de rolluiken worden binnen de 5 werkdagen geleverd!

Contacteer ons!0488 39 90 02
F&B BVBA