Contact
Een face-lift voor uw huis !

F&B vervangt uw inbouwrolluik aan een gunstige prijs. Regio Kempen of elders in Vlaanderen, wij komen ter plaatse voor opmeting en vrijblijvende offerte !

Pas uw droomhuis gekocht, maar het heeft nog wat liefde en opfrissing nodig ? Geen nood, want met de geplande verbouwingen wordt uw nieuwe woning vast een pareltje.

Alles op zijn tijd en volgens budget natuurlijk, maar zelfs een kleine ingreep kan al meteen vele voordelen opleveren. En hoewel het vervangen van de rolluiken misschien eerder achteraan de to-do lijst stond, is het toch een goed idee om deze stap al in de beginfase van de verbouwing te overwegen.

Niet alleen krijgt uw gevel al meteen een heuse face-lift, inbouwrolluiken vervangen, zorgt ook onmiddellijk voor een betere warmte- en geluidsisolatie en een inbraakwerend effect. Gluurders en inbrekers hebben geen schijn van kans meer met een stevige rolluik ! Bovendien zijn ze bijzonder makkelijk te onderhouden en te reinigen.

En waarom ook niet meteen de rolluiken laten automatiseren? U hoeft ze dan niet meer manueel op te trekken of neer te laten. Met een draai aan de knop, of met de afstandsbediening werken de rolluiken volautomatisch.

De elektrische sturing is niet alleen erg handig in gebruik, de motor is ook voorzien van een automatische obstakeldetectie en van vorstbeveiliging. Een extra garantie voor een langere levensduur dus.

Als er reeds rolluiken voorzien waren in het huis, is het plaatsen van een nieuwe inbouwrolluik trouwens geen schrikwekkend werk. We gebruiken namelijk de bestaande structuren en openingen. Wij zorgen dat de nieuwe rolluiken passen in uw bestaande structuren, u hoeft enkel nog een keuze te maken uit de vele beschikbare kleuren…

In enkele dagen tijd zijn de rolluiken vervangen en eventueel zelfs meteen geautomatiseerd. Het vervangen van een inbouwrolluik is daarom ook qua prijs een haalbare kaart.

F&B bvba vervangt uw inbouwrolluik, aan een gunstige prijs in regio Kempen en in de rest van Vlaanderen.

Laat u overtuigen door de vele voordelen en de beperkte ingrepen en contacteer ons voor een plaatsbezoek en vrijblijvende offerte.

Nog een troef: de rolluiken worden binnen de 5 werkdagen geleverd!

Contacteer ons!0488 39 90 02
F&B BVBA