Contact
En wie let er op uw zaak als u slaapt ?

Ook voor de vitrine van úw winkel of toonzaal plaatst F&B industriële rolluiken.

Niets zo praktisch als industriële rolluiken om de vitrine van uw winkel of toonzaal na sluitingstijd mee af te sluiten. Behalve het geluidswerend en isolerend effect, zijn vooral de inbraakwerende eigenschappen een belangrijke troef. Inbraakpreventie door het ontradend effect van een rolluik zal dus zeker bijdragen tot uw goede nachtrust thuis.

Industriële rolluiken in aluminium, staal of PVC zijn mogelijk voor de meest uiteenlopende afmetingen. Voor elke vitrine vinden we bij F&B een oplossing op maat die gebruiksvriendelijk, esthetisch en duurzaam is. Op eenvoudig verzoek komen we bij u langs om de juiste afmetingen te noteren en een vrijblijvende offerte op te stellen voor de plaatsing van een aangepaste rolluik.

Zeker bij winkels en bedrijven kan een defecte of beschadigde rolluik een grote impact hebben op de verkoop of de werking van het bedrijf. Daarom zijn we snel ter plaatse om elke herstelling in een minimum aan tijd uit te voeren.

Wist u trouwens dat F&B voor bedrijven ook onderhoudscontracten aanbiedt? Met het onderhoudscontract bent u zeker van een permanente bereikbaarheid en supersnelle herstelling, maar geniet u ook van 15% extra korting op alle materialen die we bij een eventuele herstelling gebruiken.

Ook worden uw rolluiken, maar ook alle omkastingen 1 keer per jaar gratis gereinigd om defect door vuilophoping te vermijden en de bedrijfszekerheid van uw rolluiken te garanderen.

Industriële rolluiken in Antwerpen nodig? F&B bvba plaatst en herstelt industriële rolluiken voor winkels, bedrijven en industriegebouwen in heel België. Contacteer ons voor een plaatsbezoek en vrijblijvende offerte.

Nog een troef: de rolluiken worden binnen de 5 werkdagen geleverd!

Contacteer ons!0488 39 90 02
F&B BVBA