Contact
Ook in úw huis zijn rolluiken mogelijk !

F&B bvba plaatst ook bij u een voorzetrolluik. Limburg of elders in Vlaanderen, wij komen ter plaatse voor opmeting en advies.

Zefls als er bij de bouw van uw huis oospronkelijk geen structuren voor rolluiken waren voorzien, kan u alsnog achteraf een voorzetrolluik laten monteren en van de vele voordelen van rolluiken genieten.

Woont u bijvoorbeeld aan een drukke weg en is het geluid van het verkeer een hindernis voor een zorgeloze nachtrust, dan zijn rolluiken door hun extra geluidsisolatie zeker een te overwegen oplossing. Maar ook qua energiebesparing zijn rolluiken interessant. Zeker bij ramen met enkel glas zorgen ze namelijk voor een extra warmteisolatie die uw energiefactuur postief zal beïnvloeden.

Doordat deze voorzetrolluiken aan de buitenmuren worden gemonteerd, zijn er bovendien geen hinderlijke kap- en breekwerken nodig. In een mum van tijd zijn de omkastingen met de rolluiken in PVC of aluminium geïnstalleerd.

Zelfs zeer brede raampartijen kunnen worden overspannen met rolluiken door meerdere bekastingen serieel naast elkaar te monteren.

De duurtijd van de installatie, noch de breedte of de prijs hoeven dus geen reden te zijn om niet voor voorzetrolluiken te kiezen. Zelfs niet het esthetische aspect, want zowel de omkasting als de lamellen van de rolluiken zelf zijn beschikbaar in verschillende RAL-kleuren. Zo kiest u een kleur in functie van de huidige stijl van uw woning en garandeert u een consequente en afgewerkte look voor uw huis.

F&B bvba komt altijd ter plaatse voor een correcte opmeting en een vrijblijvende offerte voor de professionele plaatsing van een voorzetrolluik. Limburg of elders in Vlaanderen, F&B plaatst uw voorzetrolluik al in enkele dagen tijd ! Neem vandaag nog contact op voor bijkomende inlichtingen.

Nog een troef: de rolluiken worden binnen de 5 werkdagen geleverd!

Contacteer ons!0488 39 90 02
F&B BVBA