Contact
Zo eenvoudig als een parasol, maar dan praktischer !

Zonwering plaatsen in Antwerpen of elders in Vlaanderen? Bij F&B bent u zeker van een smaakvolle oplossing op maat.

Niets zo zalig als genieten van het mooie weer op uw eigen terras. Maar niet als het té mooi weer wordt natuurlijk. Teveel zon kan de pret namelijk snel bederven. Met de juiste zonwering echter hoeft u nooit meer weg te lopen van de zonnestralen en kan u ook op de heetste dagen op uw terras vertoeven.

Zonnetent

Bij fel licht of overweldigende warmte schuift u de zonnetent open en na gebruik trekt u ze netjes weer op in de cassette. Zo eenvoudig is dat.

In de cassette blijft het doek beschermd en proper én zit de zonnetent volledig opgeborgen en uit het zicht weggestopt.  De armaturen en draagbuizen in geëxtrudeerd aluminium zijn behalve licht in gewicht en snel te installeren ook beschikbaar in verschillende standaardkleuren of aangepaste RAL-kleuren. Een zonnetent plaatsen hoeft dus helemaal geen inbreuk te betekenen op het esthetische uiterlijk van uw achtergevel.

Ook voor úw huis en terras vinden we vast een passende zonnetent. In één stuk zijn lengtes tot 7 m mogelijk en in een gekoppelde constructie kan zelfs tot 14 m overspannen worden.

Qua bediening kan u kiezen voor een manuele stangbediening, een elektrische sturing of een afstandsbediening. Bij deze laatste wordt ook de extra bekabeling tot een uiterst minimum beperkt.  Maar zelfs een slimme zon-windautomaat is mogelijk. Het systeem detecteert zelf hevige zonnestralen en zal zich dan automatisch uitrollen of zal zich bij hevige windstoten terug in de cassette trekken ter vermijding van eventuele stormschade.

De doeken zijn UV-bestendig en water- en vuilafstotend. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk dus. En als u ze toch wil reinigen dan volstaan water en een harde borstel.

Screens

Wil u ook binnen in huis de temperatuur en de lichtinval regelen, dan zijn de screens vast iets voor u ! Deze verticaal uitschuifbare doeken worden aan de buitenzijde van uw raam gemonteerd en houden tot 85 % van de buitenwarmte tegen. Bovendien beschermen ze uw interieur tegen mogelijke verkleuring door UV-stralen.

De transparante polyester of glasvezel doeken beperken ook het uitzicht op uw tuin niet, want ze zijn transparant. Ook deze screens zijn trouwens verkrijgbaar in meerdere kleuren of zelfs in verduisterende versie.

Zonnetenten of screens  als zonwering plaatsen is kiezen voor gebruiksgemak, een oplossing op maat en een verzorgde look. Met de vele beschikbare kleuren kan u de screens uitkiezen naar uw smaak en passend bij uw interieur en gevelstenen.

Laat u overtuigen van de meerwaarde voor uw huis en nodig ons uit voor een plaatsbezoek en gratis offerte. Zonwering plaatsen in Antwerpen, F&B bvba garandeert een vlotte plaatsing, een nette afwerking en een stralende service!

Nog een troef: de rolluiken worden binnen de 5 werkdagen geleverd!

Contacteer ons!0488 39 90 02
F&B BVBA